Federación Estatal de Organizaciones Feministas

Portada del sitio > Noticias > Repressió al Moviment Feminista #8M #València

Repressió al Moviment Feminista #8M #València

Martes 19 de junio de 2018

26 de Junio 2018
El moviment feminista ha ocupat el Rectorat de la Universitat de València per demanar explicacions a Mavi Mestre. L’actual rectora, que estava en campanya electoral el 8M, no s’ha pronunciat davant la repressió policial que es va produir durant les protestes de la vaga feminista al mateix Rectorat.

.....
El 8 de Març d’enguany va ser un dia històric: la primera Vaga General Feminista. Els comitès de vaga feminista organitzarem piquets, accions i mobilitzacions durant tot el dia per tot arreu. Vam ser milers, milions! Ara, tres mesos després, el moviment feminista de València, està rebent multes administratives emparades sota la anti-democràtica i patriarcal Llei Mordassa, que vulnera drets fonamentals com ara la llibertat d’expressió. Fins al moment el moviment feminista ha rebut 12 multes corresponent a una quantia de més de 6.000€. Ens acusen de prendre els carrers, i fer-ho juntes, perdre la por, desobeir i ben sabem que la llei només s’aplica quan i com convé a l’ordre del poder establert.

Volem assenyalar l’estructura patriarcal i capitalista que s’amaga darrere. Perquè davant d’un moviment feminista sòlid, que va donar una lliçó de dignitat, cohesió, força i capacitat de mobilització, el sistema no té una altra forma de desacreditar-nos que fer servir la repressió de la mà de la Llei Mordassa per tractar de inculcar-nos la por, mantindre’ns callades, aïllades i criminalitzar-nos. Però NO! Hem pres la decisió d’organitzar la nostra resposta antirrepressiva de manera contundent i clara. En comunitat ens mantindrem, colze a colze, desobeint les seues lleis i denunciant tots i cadascun dels atacs cap a les mobilitzacions feministes.

L’Assemblea Feminista València ha rebut multes per fer piquets informatius legals el dia de la #VagaGeneralFeminista del #8M, suposant més de 6000 euros. Però no esteu soles, estem amb vosaltres! Colze a colze contra la repressió! Ja no hi ha qui puga aturar el Moviment Feminista!

#València
#EnsToquenATotes
#JoTambéSócFeminista
#JustíciaPatriarcal
#JoTambéVaigSerPiqueteraEl8M
#JoDoneSuportAvaguistesFeministes

Comunicat Antirrepressió Assemblea Feminista València


Ver en línea : https://www.facebook.com/assembleaf...

Portafolio